Geçmiş olsun hocam bir tanıdığımın da alan adını bitmeye yakın kendi üzerlerine geçirmişlerdi güvenilmiyor firmaya.
Üzerinden 3 gün geçti, henüz bir dönüş yapılmadı.
Muhtemelen dediğiniz şekilde yapıyorlar.
şikayetvar.com'da da benzer şikayetlerle karşılaştım.
1) 10 Mart tarihinde Godaddy ® firmasından TeknoClouds firmasına 2 adet domainimi taşıdım. DNS değişiklikleri vs yapıldı, domainler ayın 16 sına kadar sorunsuz çalıştı. Ayın 16'sından sonra iki domain de birden gitti. Siteler Godaddy izniyle park edilmiş görünüyor. DNS'ye müdahale edilemiyor. TeknoClouds firmasına 10 larca kere destek talebi oluşturdum, o tarihten beri sadece 1 kere cevap verdiler. Cevaplarında ise domainleri kendilerine transfer ettiğim Godaddy hesabımın kilitli olduğu ve bu nedenle müdahale edilemediğini ilettiler. Teknik olarak çok anlamam fakat bu bana çok saçma geldi. Sonuçta domainlerin 10 Mart'ta transferi gerçekleşti ve bu domainler TeknoClouds hesabında 16'sına kadar çalıştı. Godaddy ile 2 kere konu ile ilgili iletişime geçtim, hesabımda bir problem olmadığı ve domain artık kedilerinde kayıtlı olmadığı ve transfer edildiği için herhangi bir müdahalede bulunamadıklarını ilettiler. Bu durumu TeknoClouds'a iletmeme rağmen günlerdir bir cevap alamıyorum. Destek sistemi kötü. Telefonlarına zaten hiç ulaşılamıyor, otomatik olarak bir süre sonra kapanıyor hat. Son olarak bugün domainleri tekrar Godaddy e transfer etmek için işlem yaptım. Fakat bu seferde transfer kodu göndermiyorlar. Bu konuda da destek açtım, tahmin edeceğiniz gibi cevap yok. Halen gelen bir transfer kodu da yok. Yani düştük bir kuyunun içine boğulmamak için uğraşıyoruz. Bununla ilgili yaşadığım iş kaybına mı yanıyım, sitelerin açılmamasından kaynaklanan olumsuz sonuçlanacak sıralama kayıplarına mı bilemedim. Müşterilerine yaşattıkları ve iletişimleri çok kötü. İnsanları ve kurumları karalamayı pek sevmem, sonuçta her şey bir emeğin sonucu fakat bu şirket inanılmaz kötü bir firma gibi geliyor bana.
TeknoClouds - Şikayetvar (sikayetvar.com)