Evet 1.0 larda gitmeyen güçsüz motorlar var ama benim bahsettiklerim gidenler. 200 km ye zorlanmadan çıkarlar 0-100 leri 9.5 10 saniye bir çok otomobilden seridir şaşırtır. İzmir'den memlekete 120 yi geçmeden hız limitlerinde gidersen 100 km de 4.5 5 litre benzin tüketerek gelebilirsin Honda ile gidersen 100 km de 7 litre lpg yi geçmez
Honda dizel yapmıyor artık zaten bu sene fabrika kapanıyor yıl sonu fiyatları dahada artacak prim yapmaya müsait
1.6 eco lpg senin için daha iyi olur turbo olan 182 bg hızlı bir makina spor tarzı diyebilirim motoru çok güzeldir cvt biraz performansı etkilese de kullanınca alışıyorsun.
Honda benzinli kullanırsan yakıtı içer özellikle atmosferik olan 125 bg lik olan benzini sever. 182 bg olan yaktığı kadar gidiyor.
Honda için en büyük sıkıntı yol ve lastik sesini alır kesemezsin ama diğerleri epey sessizdir.
Abi şimdi bu tarz araba alacaksam yakıta vereceğim parayı biraz içimde dert edebilirim

BMW elbet bundan daha çok yakıyor fakat BMW'ye biniyorum olsun o kadar düşüncesindeyim ama Benzinli araç alıp sürekli aracı doyuramam

Bir de aktif olarak kullanacağım. Gezmeyi ve sosyal hayatı seven birisiyim. Benim için bu yakıt olayı biraz sıkıntı.
Peki sen olsan hangisini tercih ederdin abi ?