white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film ve dizi siteleri açmışsınız hem de birden çok. Resim bile kullanmanız teliftir kul hakkıdır. Teklif gelmeyince kimseye satamayınca satmaktan vazgeçerek kapatmışsınız. Muhtemelen başınızın belaya girmesinden korktunuz. Malum davanın biri açılıp öteki kapanıyor sektörde. Bu yaptığınız haramdır. Hele ki başkasına satmanız onuda bu dipsiz günah havuzuna atmaya çalışmanız kabul edilemez.

Bir diğer ve çok önemli konuda. 5 sene önce olan borcunu ödemeye kalkmak nedir? Çok şükür hayatımda borcu ödeyebileceksem aldım. Hele ki 5 yıl ödeyemediğim borcum olmadı. Zaten onun adı da borç olmaktan çıkar. Hadi aldım ödeyemedim oldu insanlık hali o kişinin seceresini ezberlerim dönem dönem de arar bak kardeş benim sana borcum var ben farkındayım derim. Neyse hocam bu forumda çok gördüm ona haram buna haram yazanları. Hiçbiri de beni yanıltmadı. Öncelikle kendi günahkar hayatlarımıza odaklanalım.
kendinizce yazdınız çizdiniz, amma da boş konuştunuz.

içeriği olmayan film siteleri de mevcut, belli bir yere kadar içeriksiz de gelebiliyor. ayrıca bahsettiğiniz resim telif hakkı sadece karikatürlerde var. bilmeden konuşmayın.

bahsi geçen borcumu sizlere örnek olması için açıkladım, sataşmak için pay çıkartın diye değil. adama ulaşılamıyor, ulaşılabilse öderdik.

sizler kendi kafanızda kurduklarınız ile kendinizi tatmin etmeye devam edin bir gün illa ki uyanacaksınız

her şeyi de geçtim, başkalarının açıklarını aramak yerine kendi kusurlarınıza eksiklerinize bakın. konuştuklarınızdan kendinizin bile ders almadığı ortada.

benim kulluğum sizlere değil allah'a dır. hesap vereceğim sizler değilsiniz ona rağmen size, üzerime gelmeye çalıştığınız saçma sapan bir mevzuyu açıklamak ile uğraştıysam bunlar hatanızı fark edin diyedir.

bir tarafta "beni ilgilendirmez helal midir haram midir o gözle bakmıyorum " diyen birisi, diğer tarafta kendi kafasından kurduklarına inanarak başkalarına ithamlarda bulunmaya çalışan bir şahıs

hastalık sadece vücutta olmaz. allah ıslah etsin.