Başta hevesle başladım. Sırf kendi istediklerimi yapabilmek için. Ama para da kazanmam birşeyler üretmem gerektiğini hissediyorum. Sadece nasıl para kazandırır bu python fikir oluşması için sormak istedim
Kripto para explorerlarının güvenli olanları Pyhton ile yazılır ortalama bir explorer tokenlar için 5.000 USD, coinler 10.000 - 12.500 USD fiyatı vardır.
Kripto paraların borsalarında Pyhton altyapısı tercih edilir. Arka planda dönen tüm işler pyhton ile yapılır. Önde sizler PHP görürsünüz ama sadece görüntüdür
Pyhton ile web projeler yapabilirsin mesela otellere rezervasyonlar için gerekli olan managementlar yazılabilir ama biraz para gerekir. Booking.com ile anlaşma yapmazsan ucuza cıkartırsın ortalama aylık 200 € gibi bedel öder oteller bu yazılımlara..
Benzer bir şekilde web tabanlı teknik servis yazılımları yaparsın.. gerçekten sektörün açığını kapatan bir yazılım yazarsan (şu an yok işin içindeki adamlar bile yapamadı daha) yaparsan direk marka olursun.
iş çok plan çok para çok ama yapacak kişi yok.. hiçbirinde para hemen 15 günde gelmeyecek hatta 1 ayda da gelmeyecek yazılımı yazacaksın sonra pazarlamasını yapacaksın sonra para gelecek... yazacağın yazılımı sevmezsen o para bu bölgeden gelmeyecektir belki miras kalır belki iyi bir maaşlı iş bulursun öyle gelir ama serbest calısma olarak gelmeyecektir.