Ücretsiz Protein Tozu linki:
https://www.proteinocean.com/ucretsiz-deneme-paketi
Üye olup bu paketten 1 adet sepetinize eklediğinizde
Promosyon Kodu Kullan kısmına
BEDAVA kodunu girerek ücretsiz protein tozunu edinebilirsiniz sadece 7₺ Kargo ücreti alacaktır.
Ürünün kalitesini ve ya markayı bilmiyorum karşıma çıktığı için paylaşmak istedim.
1 adet sipariş geçtim umarım gelir
Ne demek
25 tl yapmışlar fiyatı sanırım. Kaçırdık mı ?
Üye olup sepete eklediğinizde Promosyon koduna BEDAVA yazın ücretsiz hocam
Teşekkürler hocam
Ne demek hocam
hemen alıp vücut yapayım da 2-3 kız tavlim
Et, tavuk, yumurta, yulaf almış başını gitmiş.... Alırken 3 4 kere düşünüyor insan artık, protein tozu bulunmaz nimet fiyat/performans için. 2 3 yıldır kullanıyorum dönem dönem protein açığını kapatmak için tabii ki öğün olarak düşünmeyin

Herkese tavsiye ederim çekinmeyin yani protein tozu kullanmaktan
Bir ara bu protein tozları zararlı diyorlardı o zamandan beridir hiç almak istemedim
Acaba birden fazla hesap açıp istediğim kadar alabilir miyim
Merhaba, ben de aldım ama neden aldım şimdi
Bunu nasıl kullanıcaz hiç denemedik
sipariş verdim. konu sahibine teşekkür ederim.
7 liraya iki porsiyon protein tozu büyük avantaj değil ama denemek için güzel
Evet haklısınız hocam konuda da ilettim marka ve ürün kalitesi hakkında bilgi sahibi olmadığımı, ürünü araştırarak almalarının gerektiğini
hocam sayfa bulunamadi diyor kampanyayimi bitirdiler yoksa
Haklısınız da hocam, şikayetvar da şikayeti olmayan ürün veya firma yok ki, tadından, kokusundan bir parça bozukluğu anlaşılabilir, ama sonuçta laboratuvar'da incelemeden ne olduğu bilinemez. Zehir yollayacaklarını sanmıyorum en fazla yazdığı değerler düşük olur, bu durumda belki, etkisinden anlaşılabilir.
canlı kurt bu o zaman büyümüş içeride.
yahu kardeşim adamlar hakiki protein tozu satıyor ne var yani 2 kurt olsa için de
o da protein bu da
içen adama faydası var
Hocam bu tarz şikayetler olabilir. Büyük markalarda bile olabiliyor. Çok takılmamak lazım
Kargom bugün geldi. İçerisinde 4 çeşit protein tozu var. Her paket tek kullanımlık 12,5 gram.
Vallahi doğru söylediniz.
sayfa kaldırılmış sanırım
Benimde kargom bu gün geldi, 4 paket var spor öncesi veya sonrası, evde şınav mekik ile kullanılır mı acaba ?
Ürün elime ulaştı. Fakat paketi çok güven vermiyor. Gördüğüm kadarıyla, bunlar büyük protein tozunu açıp paketlere doldurup yeni paketleme yapmışlar. Üzerine 1 tarih atmışlar. Tarih doğru mu yanlış mı belirsiz.
Eğer ölmesem 1 hafta sonra tekrar mesaj yazacağım.
Images: