Ecemk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bu konuda haklı olması daha doğru bir durum olur tabi karar üstadlar da 100kyi 600 liraya satmak başka satıcıların pazarını öldürüyor yorumum bu yönde herkesin düşüncesine saygı gösterilmeli !
Tabikide Hocam Saygı Duyuyorum. Onun İçin Bu Konuyu Açtım Herkesin Düşüncesini Öğrenmek İçin.

resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot hesap satışı yasaklansın diyorsunuz fakat bot hesap arayan da çok var. Örneğin 20K bot ama düşüşü durmuş hesabı alıp butik veya işletme hesabına çeviriyorlar, projelendiriyorlar yani. Onun dışında aktif hesapların değeri artık daha da yüksek. Çünkü sosyal medya en çok talep gören yer haline geldi. Organik hesapların değerini satan kişi belirler. Çünkü her hesabın aktifliği farklıdır. Zaten bot bir hesabı organik diye pahalı fiyattan satmaya çalışan kişiler forumdan engellenir tespit edildiğinde. İstatistik görselleri olmadan da kimsenin organik diye yutup hesap alacağını düşünmüyorum artık bu forumda özellikle.
Hocam Takipçi Satın Alabilirler Zaten Forumda Bot Hesap Satışı Yasak?

Instagram Hesap Alışı - Satışı Kuralları
(Bu kategoride Sponsor Kategori ve Banner Reklamı bulunan üyeler aşağıdaki kurallardan muaftır)

• Her kullanıcı 2 adet normal konu ve Aktif ''Kategori Reklamı, Öne Çıkan Reklam, Banner Reklamı için'' ekstra +1 konu açabilir. Reklamı aktif olduğu sürece 3. konusu aktif kalabilir.
• Reklam süresi bittiğinde reklam için ilave açılan konunun moderatörlere Report edilerek kapattırılması gerekmektedir.
• Konu baltalayıcı her türlü yorum yasaktır. Herhangi bir probleminizde ''Şikayet'' konusu açabilirsiniz.
• +18 (xyz) – illegal bet kısaca T.C. Kanun ve Mevzuatlarına aykırı hesaplar ve hizmetler ile alakalı çalışma yapmak ve yaptırmak kesinlikle yasaktır.

Konu Açma Şartları

• Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı en az 1 aylık üye olmalı
• Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı minimum 5 ticaret ( itrader ) puanına sahip olmalı yada işini ciddiye alması ve güven vermesi açısından Platin, Kurumsal üye olması gerekmektedir.

Bot takipçiye sahip hesapların ticareti yasaktır.

Yukarıda ki maddeleri karşılamayan üyeler satış konusu açarsa konuları silinecektir, kurallara uymayanları bizlere bildirebilirsiniz.