Hocam siz yine zamların suçunu kendi cebini düşünen esnafa yıkmışsınız ancak motorin konusuna gelince girmeye gerek yok demişsiniz. Bakın bu tür küçük hesaplar yapan yok mudur illa ki vardır ancak bu zamların asıl sebebi bu tür taşıma faaliyetlerine yapılan zamlardır. Bakkal kendi cebini düşünüp 1 lira kazanırken bu yanlış politikalar sonucu bazı kişiler milyar dolarlar kazanıyor. Evet paylaşmak bazen iyidir ancak bütün bunları görüp de gözlerimizi kapatarak hadi paylaşalım her şey çok iyi modunda gitmek sadece zarar verir. Kirasını ödeyemediği için evden kovulan kiracının sarayı övmesi gibi bir şey bu.
Hocam ben hiç bir mesajımda asıl zammı yapanları övmedim ki, ya da onları desteklemedimki. Zaten o konu tartışmaya kapalı. Ülke ekonomisinin şuanki durumu, tartışmaya kapalı olacak kadar net şekilde kötü. Benim değinmek istediğim şey biraz daha halk cephesiydi. Çünkü hiç bir hükümet kurtarmayacak Türkiye'yi. Ne varsa, yine halk yapacak. Kurtarırsa halkın birlik beraberliği kurtarır. Derdim bu. Yoksa sabaha kadar konuşalım zamları, ve kötü ekonomiyi. Hemfikiriz zaten. Aynı şeyi, farklı kelimelerle konuşuyoruz sadece=)