Gençler işinizi işi olanlar işleriyle ilgilensin diğerleri gelsin konuşalım hocam ilk benim başımdan geçen bir olayı anlatayım sonra siz anlatmaya başlayın konu sohbet muhabbet
Ben aslen Diyarbakır ilçesi denim bipte küresel gurupları vardı bi aralar hatırlayan varmı hane guruplara katılıyorduk yönetiyorrduk falan derken orda bir kızla tanıştım sevgili olduk 1 yıllımiz bitti kız sana gelmek istiyorum dedi bende tamam dedim biletini kestik ailesinin haberi yoktu kız geldi herkes şokta bizimkiler falan derken babam arada babasını kızını arama kaybolmamış emin elerde diye babası şoka girdi sonra aramayı vazgeçtiler sonra kızını almaya çalıştı kızı gittmeyi istemiyor beni istiyordu babası ya kızımi vereceksiniz ya para yada onun yerine oğluma bitane kız vereceksiniz dedi bizde olay çok buyumesin diye para verdik babası tamam anlaştık falan dediler sonra birden kızıma evin yolunu açmıyoruz dedi dedi açmak için bir kız vereceksiniz biz şuan evliyiz 2 ayımız dayız bazen onu gorunce okadar üzülüyorum ki ağlıyor annesini kardeşlerini özlemiş babasida geri adım atmıyor napa biliriz eşimi öyle görünce ölüp diriliyorum dizinde basinizda geçen bir olay varsa yaza bilirsiniz 😴🚬
ALLAH yardım etsin hocam aileyi görememek çok zor bir şey olmalı.