Göreceğiz, Türk ulusu her zaman toplumu ardına katıp götüren liderler çıkarmıştır. Atatürk bunun bir göstergesidir. Çağdaşları döneminde yok olmaya, orta asyanın bozkırlarına sürülerek yok ediilmek istenen bir halkı peşinden alıp bir cumhuriyet kurmuştur. Şimdi o yok oluş 100 yıl sonra başka bir kılıkta karşımızda siz ne kadar benim liderimden nefret etsenizde 100 yıl önce kurucu liderimiz hiç bir farkı yoktur. Tarih ona bir görev biçmiştir. Siz dalga geçsenizde alaya alsanızda bu gerçekleşecek. İşte sizleri yıkanda bu düşünce azmi. Tıpkı MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN yaptığı gibi. Hem Ulu Önder ATATÜRK kimsenin tekelinde olamaz. O Türk ulusunun unutulmaz bir değeridir. Hatırası hep yaşayacaktır. Bunuda böyle bilin.
17 yaşında türkiye cumhuriyeti vatandaşı bir bireyim ben. Neden ben geleceğimi göremiyorum ? neden bir meslek seçerken 10 saat kafa yoruyorum ? Neden 4 sene okuyup işsiz kalıyorum ? Neden iktidarın yakınındakiler bmwlere binerken en yüksek yerlerde torpillerle maaş alırken neden ben en küçük meslek hakkında bile 5-6 saat kafa yoruyorum ? birisini bana lider diye yutturmaya çalışmayın. Benim liderim Gazi Mustafa Kemal Atatürktür