cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir daha asla Kurucu Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile geçici bir siyasetçiyi karşılaştırmayın. sizin kimin davasında gittiğiniz beni zerrece ilgilendirmez. 20 yılda yapılanları burda anlatsam 10 saat okuyamazsınız bile.Mustafa Kemal Atatürk, hayatını Türk milletine ve Türkiye cumhuriyetine adamış bir kurucu liderdir. bugün Türkiye saygınlık görüyorsa bu tamamen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayesindedir.Yaptıklarını 1000 sayfalık sayfalara sığdıramazsınız. defalarca kez savaşlardan galip çıkan. Hatta Gazi olan bir kişiyi nasıl gelip geçici bir siyasetle karşılaştırabilirsiniz ? bu mu sizin cumhuriyet vatan sevginiz ?. madem onun yürüdüğü yolda zengin emellere ulaşacak türkiye, neden halkına 5 kuruş para dağıtamadı ? 5 maskeyi niye dağıtamadı ? yok pttden dağıtalım yok 1 tl olsun yok vatandaşlar eczaneden gelip alsın. Sizin zihniyetinizde olan insanlara üzülüyorum açıkçası.
Göreceğiz, Türk ulusu her zaman toplumu ardına katıp götüren liderler çıkarmıştır. Atatürk bunun bir göstergesidir. Çağdaşları döneminde yok olmaya, orta asyanın bozkırlarına sürülerek yok ediilmek istenen bir halkı peşinden alıp bir cumhuriyet kurmuştur. Şimdi o yok oluş 100 yıl sonra başka bir kılıkta karşımızda siz ne kadar benim liderimden nefret etsenizde 100 yıl önce kurucu liderimiz hiç bir farkı yoktur. Tarih ona bir görev biçmiştir. Siz dalga geçsenizde alaya alsanızda bu gerçekleşecek. İşte sizleri yıkanda bu düşünce azmi. Tıpkı MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN yaptığı gibi. Hem Ulu Önder ATATÜRK kimsenin tekelinde olamaz. O Türk ulusunun unutulmaz bir değeridir. Hatırası hep yaşayacaktır. Bunuda böyle bilin.