rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti Kuracağını, Atatürk İlkeleri ve İnkilaplarını yapacağını o günlerde söyleseydi. Sizin vereceğiniz cevap verdiğiniz cevaba benzer olacaktı. Unutmayın Lider kişilikler öngörülü kişiliklerdir. İşte 100 yılda bir Türk ulusunun ortaya çıkardığı lider RECEP TAYYİP ERDOĞAN, emin olun tüm dalga geçmenize rağmen onun yürüdüğü yolda zengin emellere ulaşacaktır. 1923 ile 2023 her zaman davasına inanmayanlar çıkacak ve unutulup gidecek. Nasıl ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hafızalarımızda kaldığı gibi RECEP TAYYİP ERDOĞAN kalacak.

Unutmayın bu halk ot yiyeceğini bilse yine oyunu RECEP TAYYİP ERDOĞAN verecektir. Bir dava adamını desteklemekten onur ve gurur duyuyorum.

Şimdi bana saldıran çok olacak.

bir daha asla Kurucu Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile geçici bir siyasetçiyi karşılaştırmayın. sizin kimin davasında gittiğiniz beni zerrece ilgilendirmez. 20 yılda yapılanları burda anlatsam 10 saat okuyamazsınız bile.Mustafa Kemal Atatürk, hayatını Türk milletine ve Türkiye cumhuriyetine adamış bir kurucu liderdir. bugün Türkiye saygınlık görüyorsa bu tamamen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayesindedir.Yaptıklarını 1000 sayfalık sayfalara sığdıramazsınız. defalarca kez savaşlardan galip çıkan. Hatta Gazi olan bir kişiyi nasıl gelip geçici bir siyasetle karşılaştırabilirsiniz ? bu mu sizin cumhuriyet vatan sevginiz ?. madem onun yürüdüğü yolda zengin emellere ulaşacak türkiye, neden halkına 5 kuruş para dağıtamadı ? 5 maskeyi niye dağıtamadı ? yok pttden dağıtalım yok 1 tl olsun yok vatandaşlar eczaneden gelip alsın. Sizin zihniyetinizde olan insanlara üzülüyorum açıkçası.