Bir bisikletçi olarak forumda böyle konular görmek güzel

Blog yazını okudum güzel olmuş eline sağlık. Eğer artık yollara düşmek istiyorsan, ve malum ülkemizin yoli artları gereği belli, ben çok sıkıntı çekmek istemiyorum ama performanstan da ödün vermek istemiyorum diyorsan ve tabi ki yol bisikleti gibi biraz da havalı dursun diyorsan seçebileceğin tek kategori var: "Gravel". Ancak kendinde belirtmişsin. Dolar ve piyasa malum bu tarz bisikletler en uygunu 3bin lira bandında oda decathlonda ancak çok faydasını görmezsin. Masraf çıkartır sürekli. Alabileceğin min. bisiklet 6-7 bin lira bandında. Ama bunun dışıdna bu işe profesyonel olarak el atmayı düşünüyorum artık, bisikletle spor kariyeri düşünüyorum diyorsan gravele hiç bulaşma. Normal aynı fiyat bandında orta seviye bir yol bisikleti almanı öneririm. Konfordan biraz ödün vererek daha fazla performans kazanırsın ve vakit tasarrufu da sağlayacağından diğerine göre daha fazla mesafe kat edersin. Daha akıcı bir sürüş keyfi elde edersin. Ancak bakımı ve yol şartları konusunda daha hassas olman gerek gravel'e göre. Her şey gönlünce olsun. Başarılar dilerim