tahaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mekanik klavyelerin veya membran klavyelerin çalışma prensibine hakim misiniz? N-Key Rollover veya bilinen ismiyle Ghostingin tanımını biliyor musunuz? Daha önce mekanik klavye kullandınız mı veya içini açtınız mı? Hayatınızda kaç switch deneyimleme şansınız oldu? Switchler hakkında ne kadar bilgi birikimine sahipsiniz? Custom klavye hakkında bilgi sahibi misiniz?
Bu soruların cevabı sizin ve ürünün alınmasını tavsiye edenler için evetse, ben konu hakkında bilgi sahibi olmadığımı kabul ediyorum; eğer cevap hayırsa, ısrarla neden bunu yazdığınızı anlamlandıramıyorum.
Blue switch mekanik klavye kullanıyorum, switch ler veya klavye hakkında bu kadar bilgi sahibi olmama gerek yok, açıklamasını okudum ve kafama yattı. Eğer geldiği zaman kuryenin önünde açtığım zaman blue switch olmadığını görürsem iade ederim.
Reklam için her firma bir miktar bütçe ayırır, bu firma belki de alışılmışın dışında ads reklamı almak yerine, geliş fiyatına bu ürünleri verip sitede üst sıraya çıkıyor, ya da bunu görüp diğer ürünleri satma ve onlardan edeceği karı düşünüp böyle bir kampanya yapmış olabilir.

Bilemeyiz bir çok şey olabilir, Türkiye de ucuz bir şey göremediğimiz için siz de haklısınız. Ve lütfen şunu da unutmayın “Çok bilen çok yanılır”.

İyi forumlar diliyorum, lütfen yanıtlamayın polemiğe girmek istemiyorum.