tahaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarımı okumanız da fayda var. Ürünün açıklamasında "Mekanik" yazması -Ki açıklamada zaten bu vaatle çelişen detay var- bu ürünü mekanik yapmıyor ve ürünü satın alan kişilerin konu hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu kestirmek mümkün değil. O yüzden konu başlığına "Gerçek mekanik" klavye yazmanız doğru değil. Siz iyi niyetinizle bir kampanya görmüş ve bunun uygun olduğuna kanaat getirip forum üyelerinin bu kampanyadan faydalanması adına paylaşmış bulunabilirsiniz ama unutmamak lazım iyilikten maraz doğar.

Ben, konu hakkında sahip olduğum bilgilere dayanarak böyle bir kampanyanın mümkün olmayacağını beyan ediyorum. Klavyeler ve switchler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar beni onaylayacaktır.
Anladığım kadarıyla ne firma ne firmanın satın aldığı/ yaptırdığı yer ne de daha önce satın alan kişiler bu klavyenin mekanik olmadığını algılayamamış ama sadece açıklama kısmını okuyup ve AliExpress de perakende switch fiyatına bakan siz fotoğraflar üzerinden ürünün açıklamasına uymadığına kesinlikle eminsiniz. Ne diyeyim hayat hayat boyu başarılar