Oncelikle
Udemy ye gir. Adamakilli bir logo tasarim kursu satin al. Hem photoshop hem illustrator programlari ile logo tasarlamayi ogren iyice. O konuda kendini gelistir. Bi kurs 27 tl sadece udemy de. Surda bi basit logo 50 100 liradan basliyor ve gercek anlamda vektorel calisan logo tasarimcisi az piyasada. Guzel para kazanirsin.
Ardindan wordpress i herseyiyle ogren. Seo bilgini gelistir. Bi genel blog site ac. Bu yatirimdir. 2 sene sonra hayalinde dahi olmayan paralara satabilme ibtimalin var kazancli bir siteyi. Ben 2018 de basladigimda web site nedir bilmezdim. Adsense nedir bilmezdim. Su an 3 site den 17k civarinda kazanitorum aylik.
Kendine yatirim yap. Kendini gelistir. Bi sure sonra parayi begenmemeye basliyosun hakli olarak. Başladığımda 50 100 lira kovalarken simdi ufa capli islere teklif dahi sunmuyorum. Udemy buyuk nimettir. Degerlendir orayı. Kendim ing ogretmeniyim. 6 ayda yazdigim soru bankasini bastirdim. Tanesi 5.5 tl ye geldi 10 bin adet. Okullara 8 bin adetini sattim 1 yil icerisinde 24 er tl den. O ise de udemy den öğrenerek baslamistim.