Güzel arkadaşım. Ben grafikten kazanıyorum ve grafik takip ederek trade yapanlar ile fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Sizin bu konuda yön göstermenize ihtiyaç duymuyorum. Neden sürekli eleştirme ihtiyacı duyuyorsunuz? Size ne? Bu benim yolum ve bana göre doğru. Size ne? Bu konunun amacı grafiklerin doğruluk payı mı? Hayır. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın artık.
Yaptığım yoruma bile saygı duymadan saçma sapan yorum diyerek beni aşağılıyorsunuz ve bana öğrenmeye açık olun diyorsunuz ama siz hiç değilsiniz. Ben size grafikten kazanamazsınız gibi bir cümlede kurmadım, aksine ilk yorumumda "
Grafik ve analizi çok kullanan birisi olarak yazıyorum" diyerek zaten konunuza dahil oldum. Sizi eleştirmiyorum ve kimseyi yönlendirmiyorum kendi fikirlerimi beyan etmemede karışmazsınız ya ? o halde bu kategoride konu açma güzel arkadaşım. "
bilgi sahibiyseniz, yapacağınız yorumlar konuya değer katabilir " bunu konunuzda gördüğüm için yazma gereği duydum en azından işi bilmeyenler kör kütük paralarını borsanın oyunlarına kaptırmasınlar diye ama egonuz o kadar yüksek ki saygı çerçevesinde konuşabileceğimizi düşünmüyorum. Size hayatınızda başarılar