İşte sorun orada siz grafik ile kar yaptığınızı sanıyorsunuz fakat adam zaten grafiği çizdirecek zamana göre tweet atıyor

Büyük yatırımcı daha çok gaza gelip fiyatı yükseltiyor, dogecoini referans alıp lütfen bana yorum yapmayın çünkü şu yaptığınız yorumdan gördüğüm üzere ortak bir noktada buluşamayız

Ben borsada yeni birisi değilim bundan önce ki 2 ayı dönemini de görmüş ve yaşamış biriyim o yüzden bir şey öğreteceniz kişiyi önce iyi tanıyın hocam

bir noktadan sonra çok eski grafik formasyonlarıyla vs adamların size para kazandırmadığını anlıyorsunuz. Örnek veriyorum bugün fed faiz kararı verdiğinde grafiğinizin hiçbir değeri kalmaz hocam. O yüzden benim için önemli olay şey ve savunduğum şey grafik olayın belli bir yüzdeliğini kapsar doğrudur fakat büyük bölümünü spekülatif haberler ve piyasaya yakılan olumlu sinyaller ve bu sinyalleri hangi ülkelerin yaktığıdır. Siz elonu sanırım doge ile tanıyorsunuz fakat ben elonun gamestop olayınıda çok iyi hatırlıyorum o zamanda sizin gibi çok yorum yapan vardı şimdi gamestopu hatırlayan kaç kişi kaldı bilemem hisselerin değeride ortada
Birde konunuzda konferansdan bahsetmişsiniz fakat yükselişin nedeni bu değil onuda yanlış tespit etmişsiniz. Asıl sebebi google ve hindistan haberi
Güzel arkadaşım. Ben grafikten kazanıyorum ve grafik takip ederek trade yapanlar ile fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Sizin bu konuda yön göstermenize ihtiyaç duymuyorum. Neden sürekli eleştirme ihtiyacı duyuyorsunuz? Size ne? Bu benim yolum ve bana göre doğru. Size ne? Bu konunun amacı grafiklerin doğruluk payı mı? Hayır. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın artık.
Ayrıca yükselişin sebebinin diğer konum olduğunu söylemedim. Eleştirmeye öyle odaklanmışsınız ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Diğer konudaki haberin yükselişe sebep olacağını söyledim. Ayrıca yükselişin sebebi Google, Hindistan haberi ve COINBASE LİSTELEMESİDİR.