Peki takip edip görelim o halde.
Beklentiniz nedir analizinizde? Hangi seviyeleri test etmesini bekliyorsunuz?
Beklentim 50k ve üzerinde. Şayet 41500 üzerinde günlük kapanış yapamazsa 37.900 stop seviyemdir.
Grafik ve analizi çok kullanan birisi olarak yazıyorum. Grafik sıkıştığı için yada bi dalga geldiği için formasyon oluştuğu için vs için bu sefer yükselmedi, birçok olumlu ve destekleyici haber geldiği için ufak bir kafa attı diyelim. Ondan sonra bir ufak fomo oldu ve bu seviyeye geldi. Fakat 40k geçtikten sonra direnci kıramazsa bu sefer sert bir düşüşte yapıp eski yerine gelebilir. Konuyu açan hocam grafik ve analizi sevdiğinizi seziyorum ama bu tarz piyasalarda normal borsa gibi grafik okunmaz. Bu tarz grafik yapıp bekleyen arkadaşların çoğu düzeltme olacağını göremedi ve 60kdan 30k ya çöktüğünde terste kaldılar. Piyasanın patronları yol çiziyor izlemeyi bilen para kazanıyor bilmeyen grafiğe saplanıp kalanlar ise kaybediyor olay bundan ibaret.
Not olarak şunu da söyleyeyim adam 50 tane grafik çiziyor sonra diyor ki bakın tuttu yani zaten 50 sinden bir tanesi tutacaktır fakat bu senin grafiğinin başarılı olduğu anlamına gelmiyor. Çok fazla bilinçsiz yatırımcı var. BTC yi çıkarıp bu taz bir ortamın oluşmasını sağlayanlar 10 senelik formasyonlar ile size düzenli para kazandırmazlar büyük resmi görüp dünya bakış açısıyla bu borsada yatırım yapabilirseniz önünüzü daha iyi görebilirsiniz
Aylardır grafik analizlerine ve çıkan haberlere göre alım satım yaparak ciddi miktarlar kazandım ve devam ediyorum. Ama siz genelleme yapmışsınız. Şayet öğrenmeye açık, kuşku ile yaklaşan biri iseniz, memnuniyetle bilgisayarınıza bağlanıp anlatım yapabilirim. Ocak ayından beri Dogecoin'de grafik analizi sayesinde yaklaşık 100x yaptım. Dogecoin tweet ile yükseliyordu? Evet öyle ama ben grafikle yaklaşık 100x yaptım... Ben kendi yaşadığımı anlatıyorum.