Arkadaşlar selamlar başımdan geçen olayları anlatacağım sizlere
bunda 2 ay önce 5000 tl tutarında dolandırıldım. birisinden gelirli site alacaktım 600tl gelirli lakin kişi aslında sitenin sahibi değilmiş. malesef. 8000 tl gibi bi birikimim vardı elimde açıkcası dolandırıldıktan sonra 1 hafta kendime gelemedim.ardından 3000 tl ile neler yapabilirim onu düşündüm giden 5000 tlyi unuttum. 3000tl sayesinde kendime 0 dan başlama kararı verdim. real sektörde bu parayı katlamam açıkcası imkansızdı bende dolandırıldığım site yerine kendim site yapmaya karar verdim. yola koyuldum yurtdışında affilate satış sitelerini inceledim ve kafamda bi proje kurdum. kaliteli backlink inşaası yaptım ve orta zorlukta diyebileceğim kelimelerde ilk sayfa içerisinde bulunan sitemden şuan aylık 2k kazanıyorum.
bu konuyu okuyan kişiler belki maddi açıdan sıkıntıya düşmüş bi yol arayan kardeşlerimin okumasına vesilme olması açısından açtım. yaptığınız planlar ve projeler size hep bi tecrübe olarak geri gelecek işmi kurdunuz tutmadımı paramı kazanamıyorsun bu bir tecrübe önemli olan bu tecrübeleri unutmamak ve geliştirmek.
yazımı okuduğunuz için teşekkürler.