Merhaba,
Yaklaşık 1 yıldır evden çalışmaktayım. Bu süre zarfında çeşitli projeler ve web siteleri geliştirdim. Emek verdiğim, yükselişini, büyümesini her an takip ettiğim web sitemi satmaya karar verdim.
Sitede toplam 410 adet konu bulunmaktadır. Konular ben ve arkadaşım tarafından girildi. Tek tip değil, farklı konulara hit gelmektedir. Yazılar içerikler çok kısa süre içerisinde index ve sıralama almaktadır. Site için içerik bulmak, yayınlamak, araştırmak oldukça kolaydır, yazarak hiti daha da yükseltebilirsiniz. Önemli olan bir konu da şu site için backlink tanıtım vb dış seo çalışması yapmadım. Sizin tercihinize göre seo yaparak gelir ve hit daha da yükselebilr.
- TR Pinli adsense satışa dahildir.
- İçerde ki bakiye siteyi alacak arkadaşın olacaktır.
- Tabloda günlük tıklama, sayfa to, tbm gibi her detay vardır.
- Site organik google'dan ziyaretçi almaktadır.
- Siteden tanıtım yazısı/backlink satılmamıştır.
Site adresi : Ciddi alıcılarla görüşülecek, site ismi herkesle paylaşılmayacaktır. Site için istenen fiyat : 45.000 TL Sitenin aylık getirisi: görsel eklenmiştir. (şubat 995 TL,mart 1,520 TL, nisan 2030 TL mayıs 2808 TL ödeme alındı ) haziranda 2703 tl alınacak Sitenin açılış tarihi: Ağustos 2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: fiyat sitesi Günlük hit sayısı: görseller eklenmiştir. Ziyaretçi kaynağı: google organik Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet Hosting dahil midir: hayır. Banlı olduğu sponsor var mı: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: wordpress Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır. Adsense Search console performans Google analytics hit