kullanacağınız gliserin hakkında bilgi verirmisiniz ? hocam gliserin genelde zararsızdır eğer alarjiniz yoksa ben elektronik sigara likiti yaparken kullanırdım. Bazende arkadaşın dediği gibi kulak temizliğinde bazende dezenfektan gibi (coronada etkili olup olmadığı bilinmiyor ) gliserini ben saf suyla karıştırırdım. sizde öyle yapabilirsiniz yogunluğunu zaten şişeyi elinize aldığınızda hissedeceksinizdir. Yavaş yavaş istediğiniz kıvama gelene kadar su ekleyin ilk şişe boyuna oranla mesela %5 ekleyin akışkanlığını şişeyi sallayarak zaten anlayabilirsiniz. Not iyice karıştırın gerekirse bir kaba aktarıp bir kaşık yardımı ile karıştırın çünkü çalkalamak kolay olmayacaktır. ayrıca bembeyaz hale gelirse karışım korkmayın bu iyi karıştığına delalet eder. 1 gün bekletin (bekletmeniz iyice moleküllerin birbirini tutması için zorunlu değilsiniz) daha sonra iyi günlerde kullanın. Ancak lütfen daha önce alerjenmi değilmi ufak bir yerinizde test edin.. Bu bilgiler sentetik gliserin için belirtilmiştir. Pg olan daha farklı forumda olabiliyor Saygılar