İlk adımı yapmışsınız ve bunu idrak etmişsiniz ve bağımlı olduğunuzu anlamışsınız şimdi hayatınıza heyecan katın. Sanırım görünen o ki maçtan bile keyif almıyorsanız durum bu. Riski seven çok insan var. Ben Galatasaraylıyımdır fanatik arkadaşlar geldi maç izlerken ben tabi pür dikkatim eşim le arkadaş grubumuz oturuyorlar oradan biri dedi iddaa mı oynadın

Kısacası herkeste aynı görüş var maçtan keyif almak için iddaa oynuyorlar. Ama işin sonucu şu kendinizi tanıyın nelerden keyif alıyorsunuz. Sizi ne mutlu eder. Nelerle uğraşırken yapmıyorsunuz. Örnek para harcamak çok istiyorsanız gidin SMA Hastası olan bir çocuğa bağış yapın sonra onun iyileştiğini görün. Yada işinize para harcayın bu şekilde o işle uğraşırken zaten iddaa ortadan kalkacaktır. Yani bir domain alın sonra ona makale satın alın seo için hizmet satın alın sonra bir bakmışsınız site size para kazandırıyor ve iddaa dan daha namuslu çıkacaktır emin olun site size devamlı bakacaktır tabi site çok para kazandırınca tekrar bu illete dönmeyeceğinizin garantisini veremem o yüzden kendi üstünüzdeki hakimiyetinizi sağlamanız lazım herşeyden önce.