Lisedeyken ben de oynadım bir süre. Kendime söz verdim para kazandığım an bırakacaktım, bir kupondan yaklaşık 250 TL kazanıp bıraktım.

Belki İddaa'yı bırakmanı sağlayacak birkaç şeyden bahsedeyim sana. Kumarda hep kasa kazanır lafı var ya o laf yüzde yüz doğrudur. Bütün kumarlarda gizli bir komisyon oranı vardır çok az kişi bunu bilir.
Mesela 1'den 10'a kadar aklından bir sayı tut, benimkiyle aynı olma ihtimali kaçtır, Yüzde 10. Yüzde 10 ihtimal varsa, yatırdığının 10 katını kazanman gerekir ama kumar sistemleri 9 katını verir buradan yüzde 10 kazanır.

İddaa ise daha beter bir şey. Tam yüzde 50 komisyon alıyor. Yani yüzde 50 tutma ihtimali olan bir maçın oranı 2.00 olması gerekirken, 1.50 civarı bir oran veriyorlar ya da onda bir tutma ihtimali olan bir maça 5.00, 6.00 gibi oranlar veriyorlar. Dolayısıyla düzenli oynayan birinin kazanma şansı asla yoktur kumarda.

Bir de şunu gördüm, kumardan güzel bir para kazanmayan kimse kumar bağımlısı değil yani benim gördüklerim arasında. En kötü 200-300 kazanmışlar oradan tutulmuşlar kumara.

Son olarak ister iddaa olsun ister at yarışı, hiçbir kumarda bilgi kazandırmaz. Senin maçları ligleri iyi biliyor olman kazanacağın anlamına gelmez, tamamen şans işidir. Ben kupondan rastgele piyangoda numara seçer gibi maç seçip oynadım ve 25 oranlı kupon tutu, bu iş yüzde 100 şans, yüzde 99 bile olsa emin ol iddaa zarar ederdi