Laviniaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 180 65 kiloydum kedimi bildim bileli. Evde gün aşırı spor yapan da birisiyim. Diyetisyenin verdiği programa uymaya çalıştım zor olsa da günde 2.500 kalori alıyordum. Kilo alamadım buna rağmen. Bende kendi bildiğim yöneyim denedim hayvan gibi ev yemeği ve fast food yedim şuan 71 kiloyum ve göbek yapmadım hacimim arttı sadece omuz ve bacak bölgelerinden.
Yane demek istediğim şudur eğer spor yapan biriysen halk arasında dirty bulk yaparak kilo al sonra define olursun çok rahatsız olursan. Şu aşamada diyetisyen sana verdiği liste ile spor yapmadan zor kilo alırsın alsan bile sarkar büyük ihtimal.
Merhaba hocam yorumun için teşekkür ederim şuan ilk iki hafta egzersiz şeklinde ilerleyip daha sonra ağırlık yaparak devam edeceğim herşey çok güzel olacağına inanıyorum yemekleri yerken kusacak gibi oluyorum afedersin. Suyla zar zor yutuyorum sağlam yiyorum yani şuan anlıyacağız. 2 hafta hafif egzersiz ve ağırlığa geçeceğim zaten.

Ek olarak diyet listem çok sağlam ve maliyetli eksiği yok diyebilirim, zorlanıyor muyum evet ama dayanacağım...