Merhabalar, Türkiye'nin hemen hemen en büyük gif sunucularından bir tanesi olan Gif Line discord sunucumuzu satıyoruz.
Sunucu istatistikleri;
Toplam Üye; 12655
Anlık Çevrimiçi; 3412
Sunucunun kendine özel botu mevcuttur ve bu bot otomatik olarak gif ve profil resimlerini çekip belirli kanallara atmaktadır.
Herhangi bir token veya zararlı yazılım bulunmamaktadır. (Botun altyapısı size teslim edilecektir. Özel bot yazılımıdır)
Sunucumuz Shiftdelete'nin resmi web sitesinde yer alan discord sunucu listeleri haberinde yer almaktadır (8. sıra) ve yaklaşık ordan 2000'den fazla üye gelmiştir.
https://shiftdelete.net/discord-sunu...cu-listesi/amp
Sunucuda kalabalık bir ekibimiz mevcuttur, aslında çokta ilgi emek gerektiren bir sunucu değildir herşey rutin olarak ilerlemekte ve gün boyu yeni üyeler katılmaktadır.
Ekibin içerisinde 2 adet baş yetkili mevcuttur onlar alımlarla veya rütbeler terfiler ile ilgilenirler.
Diğer ekip sürekli gif paylaşımı vb. gibi etkinlikler düzenlemektedirler.
Sunucu Davet Linki;
ttps://discord.com/invite/P2SwyfdNfp
İstenilen Fiyat; 500TL teklifler bekliyorum her türlü pazarlığa açığım, satma sebebim maddi sıkıntılar. Sattıktan sonra kendim aktifliğimi koruyacağım en azından olası bir durumda destek yardım edebilirim.
Herkes için hayırlı olması dileğiyle mutlaka mesajlarınızı bekliyorum