Ah be Murat abi, satılır mı güzelim site.
ya istediğin gibi olmayınca satılıyor be Mert

bu arada gold üyeliğini verdim
hocam sitenize insan girdiği wakit kalma isteği uyandırıyor . biraz daha makale we göze çarpacak şeyler yaparsanız .. ayrıca reklam felanlan yürütürsünüz gibime geliyor .
tabi benim fikrim bu .
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bu sitede kalma isteği uyandırması güzel. Dediiniz gibi üstüne gidilmeli o halde.
Bence devam ettir ama tanıtım yazıları satışı yaparak gelir elde edebilirsin.
Gelir elde ettiğiniz zaman ise, daha fazla büyütme imkanı olur.
Sağolasın Hakan abi. Reklam satayım sana gel
Forum işi emek işi hocam, bence de satmayın. İnsan pişman oluyor emeğini sattığı zaman, forumunuzun büyümesi dileği ile, iyi forumlar
pişman olduğum zamanında sattığım tek bi şey var gerisinden hiç pişman olmadım ama gerçekten de o acı çok acı
bu sektörün ekmeğini yiyenler bellidir.
şu anda biraz zor gibi.
istediğiniz etkileşimi alamadıysanız bir site üzerinde devam ettirmek mantıksızlıktır.
Teşekkürler yorumunuz için. Gerçekten acaba yeter mi diyor insan bi yerden sonra.
Ben sizin siteyi çok seviyorum hocam domain de güzel site içeriğide. Bence büyütmeye çalışın derim.
Hocam bende senin hayvanlar.net e bayılıyorum ya

eline sağlık
Siteniz hoş olmuş bence satılmaması gerekiyor ki sevdiğinizi söylediniz. İlla satacağım diyorsanız kimse sizin yatırımınıza bakmaz, kazancına bakacaktır. Şuan tekil hiti nedir?
Edit: Üye olurken istenilen karmaşık şifreyi kaldırın bence hocam vala uğraşamadım.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Son 7 gün böyle gösteriyor
ayrıca karmaşık şifre olayına bakayım tekrardan. Öneriniz için teşekkürler .
Zararın neresinden dönseniz kardır.
Yerinizde olsam bu siteyi 3-5e bakmaz satardım farklı bir proje yapardım.
Domaine ne kadar verdiniz bilmiyorum ama reg parasından fazla etmez.
Teşekkürler hocam yorumunuz için düşünüyorum bakalım olmadı ihale ile buradan satışa koyarım.
Bana sat. 49.90 TL ye aldım. Büyürse adını Murat reis koyarım

Turgaycığım anladın sen onu
Sitenin altındaki istatistikler gerçek ise devam etmenizi öneririm. Reklam vs. verebilirsiniz mesela
hocam istatistikler o mybb den anlamıyorum. Aslında ilk baştan mybb de hata yapmışım sonradan anladım. Güzel bir tema yaptık şimdi tema yı da bırakamıyorum

arada kaldım