Uygulama adı : PM
Uygulama linki : PM
Yayınlanma zamanı : Mart 2021
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Admob + IAP
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : günlük 20 tl yi gördü fakat şuan kullanıcı olmadığı için çok düşük(Admob + IAP)
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Görsellerde (Android 89 aktif cihaz)
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Google Ads+ İnstagram reklamı
Günlük aktif kullanıcı sayısı : bilmiyorum
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : kaynak kodları ile beraber
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Photon engine hesabı ücretsiz
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Fiverden satın alındı, ekstra özellikler eklendi
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : hayır
Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır

Fiyat: 3500 tl

Uygulama hali hazırda android ve ios marketlerde yayında. Reklamlardan iyi gelir elde edeceğimi düşünüyordum fakat admob hesabım kısıtlama yediği için gelir elde edemedim. Hesabımda kısıtlama yok şuan, fakat reklam bütçem olmadığı için uygulamanın reklamını veremedim. Kullanıcı sayısı çok az.Artık uğraşmamak adına uygulamalarımı teker teker satışa çıkaracağım.
Uygulamanın şuanda android aktif kullanıcı sayısı: 50, IOS aktif kullanıcı sayısı: 26
Uygulamalar geliştirici hesaparınıza (Android & IOS) transfer edilecek ve kaynak kodları teslim edilecek. Fiyatı belirttim, ona göre pm atabilirsiniz.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar, eksik gördüklerinizi de belirtebilirsiniz aynı zamanda. Teşekkürler, iyi forumlar