Site adresi : PM Gönderin (Sadece ciddi alıcılar yazsın). Site için istenen fiyat : 35.000 TL (Fiyatta Pazarlık olur.) Sitenin aylık getirisi: Aylık 1100 TL - 1400 TL arası Sitenin açılış tarihi: 05.01.2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog Günlük hit sayısı: 1600 - 3000 Arası Ziyaretçi kaynağı: %100 google Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl 5 Ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriklerle birlikte satılık sınırlama yok. Hosting dahil midir: Evet Dahil Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok
Sitede şuan da 722 adet makale bulunmaktadır. Makalelerin hepsi ortalama 300-750 kelime arasında olup tamamen özgündür.
Makalelerin hepsi seo uyumlu yazılmış olup ana kelimeler siyah puntolu ve site içi link çıkışı makalelerde yapılmıştır. (Makalelerin yarıdan fazlası ücretli yazdırılmıştır bunun içinde ekstra 6-7 bin TL masraf edildi.) Çok fazla uzatmak istemiyorum ciddi almak isteyen kişi pm atarak aklına takılan soruyu sorabilir.
Siteyi biriken borçlarımdan dolayı satmak istiyorum. Alan kişi hiç makale girmese dahi yıllarca ekmeğini yiyeceği ve dua edeceği bir sitedir. Sitenin hakkını verecek kişiye satılmasını isterim. Lütfen sadece ciddi alıcılar yazsınlar... Site yüzlerce konudan hit almaktadır. Google aramalarına konu başlıkları girildiğinde çoğu konuda ilk 10da çıkmaktadır. Birde şunu eklemek istiyorum satışı yaptığım siteyi 3 ay önce ben satın almıştım fakat şuan da maddi olarak sıkıştığım için satmak zorunda kaldım, gelir kanıtı olarak ise son 3 ayın hesabıma gelen ödeme dekontunu pm gönderen kişilere iletiyorum.