Merhaba. Bana bir kitaplık lazım oldu. Şekil olarak beğendiğim bir kitaplığı HepsiBurada üzerinden sipariş ettim.
Ürünün kargolama aşaması rezaletti. Satıcı ürünü kargoya vereceği tarihin 2 gün sonrasında kargoya vermiş gibi gösterip kargoya teslim etmemiş. Aras Kargo ile iletişime geçtiğimde bunu öğrendim daha sonra tekrar HB'ya sordum. Onlar da talep oluşturdular ve kargoya verilmesini sağladılar.
Bana yaptıkları geri dönüşte 2 iş günü içerisinde ürünün teslim edileceğini aksi takdirde de ürünün iptal edileceğini yazdılar ben de tamam dedim. Kargo 1 iş günü içerisinde elime ulaştı. Bugün de HB'den bir mesaj geldi. İadeniz onaylanmıştır, 8 iş günü içerisinde hesabınıza para iadesi yapılacaktır şeklinde.
Yani ürün bana bedavaya gelmiş oldu. Şimdi tekrar HB'ya yazdım. Talep açmalarını istedim paralarını göndermem için, açtıkları talebe baktığımda da talepte "ürünüm fazla gönderilmiş, iade talep ediyorum" yazıyor. Ben ne istedim, onlar ne yaptı?
Bakalım sonu ne olacak bu işin, çekirdek aldım bekliyorum daha neler olabilir diye.