tutkugurur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon yurtdışı satışı için değil bilgim öncelikle. Etsy üzerine. Bende ilk önce araştırdım zar zor buldum. Daha sonra en ucuzunu bulmaya çalıştım. 3 tane gönderi yaptım bir sorun yapamadım. iyziship.com diye bir yer var. Buradan gönderi oluşturuyorsunuz oluştururken fiyat bilgileride geliyor. Genelde express ile 2 gün içinde teslim ediyorlar. Kargo ücreti 9-10 euro arasında ödeme yapıyorum. Ama kargoda indirim yapıyolar oda şöyle facebookta etsy grubu var önce oraya katılmanız gerekiyor daha sonra oradan iletişime geçip size indirim tanımlıyorlar. Eğer istanbulda değilseniz bulunduğunuz şehirden onlara kargonuzu ücretsiz bir şekilde gönderiyorsunuz. Onlarda sizden geleni gideceği yere gönderiyor. Sanki yurtiçine gönderir gibi hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. Bir de unutmadan etsy de satış yaptığınız kişinin telefon numarasını mesaj bölümünden mutlaka isteyin diğer türlü bir sorun çıkarsa orada muhattap bulamıyorlar
Değerli bilgilendirmelerin için teşekkür ederim kesinlikle araştıracağım. Fiyatlara göre gönderim süreleri fena görünmüyor.
PTT hakkında bilgin var mıydı?