Merhaba arkadaşlar bu aralar kpssye çalışacağım için uygulamamı+sitemi+adsesemi satmaya karar verdim. Ama şu an aklımda net bir rakam yok. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Uygulama Eğitim uygulaması 230.000 indirme almış. 20.000 aktif kullanıcı var. (1-2 aydır uğraşamadığım için aktiflik düştü yoksa 30-40k aktiflik vardı). Uygulamadan sponsor reklam ve admob reklamlarıyla kazanç sağlıyorum. Şu an için admob reklamım kısıtlama yemiş durumda bundan dolayı gelirim azaldı. Eskiden 1000-1500₺ kazanırken (sadece geçiş reklamı kullanıyorum. Ödüllü, banner ve native reklam ekleseydim daha fazla kazanırdım) şu an kısıtlamadan dolayı 300-400₺ kazanır oldum. Ara ara sponsorluk teklifleri gelmektedir. 1 yıl içerisinde yaklaşık 13.000₺ sponsorlardan kazandık. Ama artık Kpss ye çalışacağım için uygulamamı sitemi (Aylık 30.000 ziyaret alıyor) ve adsense hesabımı (adsense hesabımda 1000₺ var o da dahil) satmak istiyorum sizce ne kadara satsam uygun olur?
Uygulamamın linki Sitenin linki
Not: uygulama maliyeti ortlama 15.000₺ tuttu. Şu an için her ay sadece 55$ sunucu masrafı var başka da masraf yok.