1) Kimlik onayı yapıldıysa yapılan kişinin üzerine tekrar açmayın - kabul etmez etse dahil yine kapanır.
2) Açılan yeni hesap için kesinlikle girilen numara mail adresi ( öncekiyle bağlantısız isim tel vs ) hesap numaraları web sitesi gibi bilgiler aynı olmasın.
3) Şirketler bildiğim kadarıyla şahıs temsil etmediği için farklı bir iban ile şirket bilgisi yine kuıllanılabiliyor deniyor google playın destek forumlarında ama riske girmeden yine temiz bir hesap açıp başka bir kişi üzerine ( daha önce ödeme yapılan kart sahibi ile aynı olmasın ) ödeme bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.
4) Ödeme yatmaz ödemenin kesinleşmesi için ay başını görmeniz gerekirdi.
Uzun yıllardır bu sektördeyim daha önce de bu sorunlar çok yaşandı 2016 2017 den beri her yıl haziran temmuz ortası google play'in temizlik dönemleri bu süreçlerde yapay zeka ile yapılan işlemlerde hiç ihlal olmayan bile olabiliyor. Büyük ihtimal sizde böyle bir sorun yaşadınız çünkü 2016 da aynı durumu bende yaşadım. Temizlik döneminin resmi bir açıklama bilgisi yok ama ben takip ettiğim ve yaşadığım için iyi biiliyorum.
Yeni süreçte başarılar umarım tekrar yaşamazsınız böyle bir sorun.