Bu tarz konularda her ne kadar arkadaşın yaşı genç olsa da sonuç itibariyle bu bir ticaret ve ticaret ahlakını kazanabilmesi için bazı şeyleri acı şekilde tecrübe etmesi gerekiyor.
İyi bir yazılımcı olmak ayrı, iyi bir ticaret ahlakı ise ayrı bir konu. Arkadaş ne kadar hevesli olursa olsun, ticaret ahlakına uygun olmayan davranışlar gösterildiğinde forum üzerinde "kulağı çekilmeli" ki hatasını anlayıp ileride de insanları bu şekilde oyalamasın.

Konu sahibi arkadaşın iyi niyetli olduğundan zerre şüphem yok ancak ben olsam sebebini öğrenmek için mesaj atardım. Eğer hala daha gördüğü halde yanıt vermez ise -itrade kullanarak yoluma bakardım. Sonuçta -itrade bu durumlar için var, bu durumda kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak öyle değil mi