Bazı arkadaşlar çok rahat konuşuyor, akıl veriyor.Başa gelmedimi bilinmez.Yukari da bir arkadaşın dediği gibi eğer söyledikleriniz eksiksiz ise bu bir müsibettir, beladır.Herkesin dirayeti, cesareti aynı değildir.Herkes soğuk kanlı olamaz.
Bu arkadaşın belki yaşı ufaktır, belki hayatında polislik bir işi olmamıştır.Belli ki ondan tecrübeli kardeşlerine, abilerine danışmak için bu konuyu açmış.
Yukarı da bir arkadaş burası adalet yeri mi demiş ? Niye savcılığa gitmeyip konu açıyorsun demiş.Hayırdır kardeşim sen Emniyet Müdürümüsun zoruna giden nedir ?
Bu ülke de adalet mi kaldı gidip şikayet etsin ? Ülke gündeminde yeterince adaletsizlikler var kimse sesini çıkaramıyor.Bir tane savcı harekete geçemiyor.Korkutulmuş, bastırılmış bir düzen var.
SEN HANGİ ADALETTEN BAHSEDİYORSUN ?
Ülkeyi yönetenler insanları ayrıştırmış, muhalif olan herkes birbirine düşman.Halk kin ve nefrete sürüklenmiş, toplum yozlaşmış, bastırılmış, korkutulmuş.Kendi vatanında ikinci sınıf insan muamelesi görür olmuş.
SEN HANGİ ADALETTEN BAHSEDİYORSUN ?
Forum da konu açmak bile yasaklanmış, korku iklimi buraya da yansımış bırakın bari insanlar sorunları için konu açıp fikir alışverişinde bulunabilsinler.Onu da engellemeyin!
adaleti nerde sorguladım abi biliyormusun karakola gitim onlar beni anlar diye en çokta onlar tehdit eti hepsi bir birine yardım eti yani o polis vurdu gidip amirine şikayet edim birşeyler olur dedim ama olmadı savcılığa git dediler ama önce 4 arkadaşım maske cezası + polis tehdit etiniz o işlemler derken vaz geçtik