Siz bu mesajınızda 0.2 dolar artışına bağlı olarak 1 birim ürünün 2 birime satılacak olduğundan bahsettiniz. Evet bu zam yani x2 fırsatçılık.
Fakat ilk mesajınızdaki fırsatçılık değil. İnsanlar bahsettiğiniz zamlara parasını ezdirmemek için dolar alıyor, faize yatırıyor, altın alıyor.
Maaşından ay sonunda 200 lira artırabilenin dolar alması fırsatçılıksa, bu açıklamalardan hemen önce artışın olacağını bilerek yüklü alımlar yapanların yaptığına farklı bir isim bulmamız gerekir.
Evet bende bunları bilerek yüklü alım yapanlar için söylüyorum zaten gariban her türlü gariban yani zengin iyice zenginleşiyor gariban iyice garibanlaşıyor
Fırsatçılık demişsiniz ama 10k maaş alan birisinin maaşı 1 haziran sabahı 1177 dolar yaparken gece bu rakam 1149 dolara düştü. evet artık bu arkadaş 28 dolar daha az maaş alıyor. Fakat kendisi maalesef ki fırsatçı olarak nitelendiriliyor.
Kardeşim konuyu saptırma benim dediğimle senin dediğinin ne alakası var? Benim dediğim fırsatçılar ile senin dediğin fırsatçı farklı sen maaş hesaplıyorsun ama neyse kapatalım haklısın.