Evet bu fırsatçılık bende 1 milyon tane sayarım ama başı çeken dolar genel olarak durum böyle şimdi 20 kuruş yükseldi ya yarın piyasaya bak 2 tl ye aldığını hemen 4 tl yaparlar. Bu arada parayı korumanın farklı yolları da var git altın al koy köşeye dolar almanın anlamı ne sonuçta yabancı bir para birimi alıyorsun ama altın genel bir şey.
Siz bu mesajınızda 0.2 dolar artışına bağlı olarak 1 birim ürünün 2 birime satılacak olduğundan bahsettiniz. Evet bu zam yani x2 fırsatçılık.
Fakat ilk mesajınızdaki fırsatçılık değil. İnsanlar bahsettiğiniz zamlara parasını ezdirmemek için dolar alıyor, faize yatırıyor, altın alıyor.
Maaşından ay sonunda 200 lira artırabilenin dolar alması fırsatçılıksa, bu açıklamalardan hemen önce artışın olacağını bilerek yüklü alımlar yapanların yaptığına farklı bir isim bulmamız gerekir.