Bu düşüncenizi hiç iyi bulmadım o dolandırıcıdan ne farkımız kalıcak ya . Zaten forumun işleyisi ve kurallarını iyi bilen kişiler kolay kolay tuzaklara düşmüyor. Ortada ticaret puanları var herşeyi var ticaretleri var kişinin % ne kadar güvenli olup olmadığını gösteriyor zaten.
Valla dostum bu ilk ve tek üyeliğim. 10 yılı aşkındır r10 u kullanır ve takip ederim çok faydasını gördüm çokta ekmeğini yedim yalan yok. hiç ticari konu açmadım, hatta hiç konu açmadım hesabım olmadığı için. Bu forum sayesinde hem kendimi hem kariyerimi geliştirdim hemde bir çok arkadaş edindim halen bir çoğu ile görüşür alışveriş yaparım. ve lakin, kendim de yaşadım, yaşayan 10 larca arkadaşım da var. emin olun %100 ticaret puanına sahip olan yıllarca süreye sahip üyelerden bile madur olan insanlar tanıyorum ben. Kimin ne olduğunu 2 satır kod parçasına bakarak kestirebilmek çok olası bir durum değil açıkçası. Daha geçen gün bir konu vardı. bir arkadaş 3 lira kaptırmış. mesele 3ün 5 in lafı değil burda. elbette 3 lirada bir insan için kıymetli onu bulamayan var. mesele durumun etikliği. yapılan şey etik dışı. insanoğlu açtır abi, 3-5 demez çöker hemen fırsatını gördü mü. malesef durum bu