Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Yaklaşık 5 Ayn önce milli eğitim bakanlığı tarafından yapılan bir kompozisyon yarışmasına girdim değindiğim konular yüzünden ilk 100 bile giremedim kendimi yeteneksiz biri gibi hissettim ve yazmayı bıraktım yazma yeteneğimden haberdar olan edebiyat öğretmenim beni uluslararası bir kompozisyon yarışmasına katılma konusunda ikna etti ama çok umitsizdim yazmak istemiyordum ilk 100 bile girmemek bende olumsuz sonuç bırakmıştı milli eğitim bakanlığına gönderdiğim komposizyonu acemi bir şekilde İngilizceye çevirerek uluslararası yarışmaya gönderdim ve bugün sabah sonuç aldım ki yarışmada 2. olmuşum acemi bir İngilizceyle Türkiye'de ilk 100 giremeyen kompozisyonum 2. Olmuş bana değer vermeyen ve yeteneklerimin farkında olmayan bir eğitim sistemi yüzünden kendimi yeteneksiz olduğuma inandirdim ama 1 hafta sonra tüm masraflarım yarisma konseyi tarafindan karşılanarak İspanya'ya gidiyorum ve ülkemi temsil edeceğim bana kitap yazma ve dünya çapında başlatılacak sosyal sorumluluk projesi için yetki tanımlayacaklar ayriyaten vatandaslik verecekler ülkem bana fırsat vermesede son gücüme kadar sesim çıkmayana kadar Türkiye diye haykıracagım umarım hayelleri için çabalayan herkes emeğinin karşılığını alır hepiniz için hakkınızda en hayirlisini diliyorum tek isteğim genç yeteneklerin farkına varılması onlara önem verilmesi