appledeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yaşadığın şey

Prekordiyal Yakalanma Sendromu

ara sıra banada gelir nefes almak işkence haline gelir gıdım gıdım nefes alırsın korkudan.
genellikle geçiçidir.
psikolojik sorunların varsa kalıcı olabilir
30 saniye ile 3 dakika arasında geçiyor deniliyor hocam bunun olacağını zannetmiyorum

OrLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalbime birşey batıyor hissi oluyor diyorsun, bence hemen gitsen bi hastaneye iyi olucak kalp krizi bile geçiriyor olabilirsin. Kalp krizi illa büyük olucak ve seni düşürecek demek degil ufakda başlıyor olabiliyor gidip bir baktırmanda fayda var..
dün geceden itibaren sürekli devam ediyor hocam kalp krizi olacağını zannetmiyorum

Karadeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Boy ve kilo durumunuz nedir acaba; zayıf mısınız, kilolu mu? Sigara kullanıyor musunuz? Aldığınız nefes size yetiyor mu?

Buradan sadece öneriler verilebilir. En azından bir Akciğer grafinizin görülmesinde fayda var ancak semptomlarınıza göre acil olup olmadığınız konusunda biraz sonuca varılabilir. Sağlık sigortanız yoksa da birinci basamak hastanelerde veya 24 saat açık olan entegre sağlık tesislerinde ücretsiz muayene olabiliyorsunuz.
geçen bir şehir hastanesine muayene için gitmiştim ücret istenildi hocam 1.73 boy 73 kiloyum sigara kullanmıyorum şuan nefeste zorluk çekiyorum sağ sola dönerken bile zorluk oluyor

alihan16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana sürekli oluyor hocam o heralde sigaradan
sigaram yok hocam dün gece 2 3ten itibaren devam ediyor