site adı: medya EX . com
açık arttırma başlangıç fiyatı: 1 tl (Son tekliften 24 saat sonra sonlanır.)
minimum arttırma: 5 tl
hemen al: 800 tl
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: 19.02.2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Paket Satış
Günlük hit sayısı: Analitik eklenmedi
Ziyaretçi kaynağı: Ads Reklam
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Nivusoft script ve eklentiler.
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Her şey dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Nivusoft sınırsız lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Selamlar, Paket satış sektöründe bulunan sitemi satıyorum. Toplam 2,5K Gelir elde ettim Ads reklamları ile destekledim güzel dönüşler oluyor. Satışa dahil olarak odeaweb üzerinde barından domain, senelik ödenen limitsiz hosting paketini yanında vereceğim. Elimden geldiği kadar bildiğim konular dahilinde satış yapacak olan arkadaşa yardımcı olacağım. Reklam vermediğimden dolayı satışlar şuanda durmuş durumda. Ara sıra sipariş veren müşteriler tekrardan gelerek sipariş veriyorlar. Kar marjı yüksektir. Hangi bayilerin kullanıldığı hakkında hangisi sorunsuz olduğuna dair bilgiler vereceğim. Siteyi alan arkadaş sadece Ads reklamı verip canlı destek hattında durması gerekiyor. İlk defa sektöre girecek olan arkadaşa İşi kavrayana kadar yardımcı olacağım.
Satış sebebime gelecek olursak Mobil sektörde çalışmalar yürütüyorum. Pek zaman ayıramıyorum bu sitenin satış parası mobil yatırıma gidecek. Kısa ve öz olarak bu kadar.
ödeme yapılmıştır, transfer bekleniyor.