Anlamadigim neden bu kadar olumsuz etkilendigin. Hayat senin hayatin sen o firmaya muhtac misin? Cogu fabrika da ki ortamlari gorsen herhalde 2. Gun ise gitmezsin. Sanirim yasin henuz genc oyle tahmin ediyorum.
Bu ve bundan daha beter insanlar ile patronlar ile karsilasacaksin malesef. Hicbir kurumsal firma baliklama atlamaz bir personele davranislarindan (seni kacirmak istemeyiz vs.) onu anliyorum.
Bizim ulkemizde kurumsal bir firma olmadigi surece, teknoloji alaninda girip calismicaksin o firmada. tecrube konusuyor bu dedigimi aklina yaz.
9 yil once bir firmadan is teklifi aldim sigorta sirketiydi oyle bir ovuyordu ki direk mulakati terk ettim bunlarla calisilmaz diyerek. Belli ediyor calisilmayacak firmalar kendilerini zaten.
Uzgunum ama zamanla tecrube ediceksin bunlari yasamadan tecrube edinemezsin malesef.
Yasadigin o gunleri unut yoluna bak demek yanlis olur, unutma ama ona gore is hayatini sekillendir. Emin ol dogru insanlarla dogru yerde muhakkak bulusacak ve calisacaksin. Dogru insanlari bulmak icin yanlis insanlarla calisman gerekebiliyor. Bu durum seni etkilememeli sadece önune bakmalisin.