Geçmiş olsun dostum. Bu tarz olaylar herkesin başına gelebiliyor. Kurumsal firma, büyük firma ya da maaş iyi diye güvenmemek lazım. Bizim ülkede işçi kendini garantiye almaktan ya da hak aramaktan yoksun bırakılıyor.
Psikolojik olarak toparlanman ne kadar sürer bilemiyorum ama bende zamanında çok ağır bir depresyona girdim işler ile alakalı. Kurtulmak için uzun süre kendimle baş başa kalmam gerekti. Motivasyon, polisiye ve bilim kurgu kitapları okudum, filmler izledim, hiç alakamın olmadığı alanlarda eğitimler aldım. Bu sureci 2 ay gibi bir zamanda geçirdim ve neredeyse tamamen kurtuldum diyebilirim. Bu süreç içerisinde genelde ne yapacağımı düşünüp durdum. Kafandakileri netleştir, bir an önce yoluna bak. Umarım senin için en iyisi olur. Birinin yanında çalışmaktansa her zaman kendi işini yapmayı tercih et... Özel sektör eskiden kölelikti, patronlar benim için çalışsın ömrünü işimde harcasın istiyordu. Şimdi ise durum değişti... Benim için çalışırken ölsün gerekirse ama ne kadar çok kar ettirirse, ne kadar çok sömüre bilirsek o kadar iyi oluruz mantığındalar.