Aslında buradaki "neden satıyorsunuz" sorusu, sizin parayı aldıktan sonra nerde kullanacağınız değil. Satışta anormal durum var mı yok mu onu öğrenmeye çalışmak, diye düşünüyorum. Bu durum, araba alırken, ev alırken vs. sorulabilir gayet normal.
Her şeyi çok bilince insan, karşısındakini kelimelerinden anlamaya bile kalkışıyor demek ki.
Altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmek istemez. İnsanlar tabiki sorucaklar bence buna hakları var, sonuçda para yatıracaklar sizin için küçük miktardır karşısı için büyük miktardır. İnsan ev alırken, araba alırken, arsa alırken bu soruyu sorarlar. Heleki olay internet sitesiyse, bırakında sorsunlar sizde ne ise söyleyin doğrusu bu mudur bence bu..
Hocam nerelere para yatırıyoruz, oralarada soruyorlar mı? Doğruyu söylüyorum zaten her satıcı gibi para için satıyorum. Keyfi satıcı olamadık henüz
Site satarken bir çok insan aynı sektorden siteler açıyor ve yine kazanıyor.
Bi çok insan smm panel işine girip sitelerini satıyor 3 günde bilmen kaç TL kâr etti diye konular ardı ardına açılıyor.
Kimse kazandıran siteyi satmaz. Satılan site ya az kazandiriyordur ya da faydasız elemandır.
Yani site satan kullanıcılar yalan bilgiler veriyor. O yüzden böyle olsa gerek.