Ben sizi anlıyorum, fakat freelancer olan birisinin tek hizmet verdiği de siz olmayabilirsiniz. Cevap veremeyen olur o an fakat geri de dönüş yapmaması sizde kötü bir deneyim olarak kalmış. Her aradığımızda ulaşabilmek yerine, onu anlatan o kadar çok kelime var ki. Üslup her şeyi değiştirir. Ben sizin yerinizde olsam bunu şöyle ifade ederdim. Şu şu noktada birisine ihtiyacımız var, son zamanda kötü bir tecrübe yaşadık. Lütfen başvuran veya başvuracak arkadaşlar, bazı işlerimiz çok acil olabiliyor ve bu noktada bize uyum sağlayabilmesi çok önemsiyoruz. Başvururken, buna özellikle dikkat ederseniz birbirimiz için çok verimli olur. Açık sözlü olmak size bir şey kaybettirmez. Ama sert ve kesin çizgiler, çok şey kaybettirir.

sosyaldizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun farkındayım zaten bende demiyorum gecenin 4 de aradığımda da açsın bana hizmet versin.

Buradan bir kaç kişiye iş verdim ya aramalarıma cevap vermedi yada mesajlarıma. Bir heves ile işi alıyorlar sonra yapamayınca ya bahane üretiyorlar yada telefonlara bakmıyorlar.

Ben istiyorum ki bir sorun olduğunda çözsün bahane uydurmasın ben de hizmetinin ücretini ödeyeyim.