hem projeyi iyi yönetebilmek hem de ne istediğini bilmek açısından işi iyi analiz etmek gerekiyor.
bir domain+hosting alalım, birinden de yazılımı alırız, hokus pokus sitede anlık 5000 kişi online görmeyi bekleyen, göremeyince de odaklanılması gereken belki 200 faktörden birine takılmış bir bakış açısı gibi görüyorum bu tavrı. siz projeniz için yapmanız gerekenleri yaparken sizin yerinize zaten belki bir yazılım ekibinden fazlasını arkadaşımız üstlenmiş ve devam ettiriyor. sanırım çok önce alım yapılmış, görüp beğendiğiniz ve evet bu benim işime yarar dedikten sonra satın aldığınız ürününde stabilitesini takip ettiğinden de eminim.
aynı kişi ile iletişim kurduğumuz için, bizde ara ara merak edip
kendisine yazıyoruz, daha önce farklı yazılımlara da para vermiş denemiş biri olarak söylüyorum bunları, gayet efendi ve kolay ulaşılabilir olan bir arkadaşımız.
belki 4/6 kişilik bir ekibin yapacağı işi yapıyor
@flyingatm; arkadaşımız, bizde kendisine destek oluyoruz ve olmalıyız.
insani koşulları göz önünde bulundurmak gerekiyor. tavsiyem kendisinin bilgisi ve tecrübesi bakımından belki müşteri ilişkilerini arka plandan yönetmesi daha iyi olacaktır.
ancak işe olan hevesi ve heyecanı yüzünden görüyorum ki yine aynı durumlar mevcut. bu şekilde bir heyecan ve özveri olmasaydı da bu şekilde bir ürün hayal edilemezdi buda ayrı bir durum tabi.
birde burda merakımdan şunu sormak istiyorum, sözlükte eksikliğini hissettiğiniz size tam olarak blog özelliğini kazandıracağı fonksiyon nedir ?
kendi projelerimde kullanıcı deneyimlerini takip halindeyim atladığımız bir nokta mı var ?