Benim siyah aracımda 3-4 tane vardı. Yanığın oluştuğu kısım hafif çatlak yapı alır ama ele gelmez. Sizdeki durum sanki boya kalkacakmış gibi duruyor belki fotoğraf yanıltıyor olabilir. Eğer boya kalkması değil vernikte çatlak görüntüsü varsa bunu onaran yerler var. Tavana harici müdahale ettirmeyin.
Yarın boyacı sonrası bayi ile görüşeceğim teşekkürler hocam
sıfır olduğuna emin misiniz?
Evet

bayiden kendim teslim aldım.
Hocam geçmiş olsun. Direkt aldığınız bayiye gidin arabanın durumunu gösterin gerekeni yapsınlar kuş v.s birşey de bahsetmeyin. Boya bu duruma geldi gibi bildirimde bulunun umarım garanti kapsamına girer.
Şöyle ki cami kubbe kaplama işinde yıllarca çalıştım lise zamanlarında, caminin üstündeki kubbelerin gezintisinde yılların birikimi olan kuş pislikleri alüminyum, kurşun malzemeleri delebiliyordu. Bu sebeple yenilemeler yapılıyor zaman içerisinde ve bu delikler çok kısa bir sürede olmuyor.
Bir dünya para verip sıfır araba alıyorsunuz, garantisini sonuna kadar kullanın sadece motor için garanti vermiyorlardır diye düşünüyorum. Hakkınızı arayın sonuna kadar.
Teşekkürler hocam yarın boyacıya göstereceğim gerekirse ekspertiz yaptırcağım. Bayi ne diyecek göreceğiz