bir labtop 20 w enerji tüketmekte, bu cihaz 3 saat anca dayanır. Denildiği gibi 360w enerji elektrikler kesilince veremez bu,
Aküyü bir şekilde haledebilirseniz bir adet modifiye sinüs inverter alın 100w-200w lık bir adet meanwell güç kaynağı 15-16v civarında(hem aküye hem pc ye aynı anda güç aktarabilmeli), bir adet köprü diyot diyot, bir adet te dc dc booster aldım mı tamam, 40 amperlik bir araba aküsüyle +10 saat akü dayanır,
Bunları ikinci el olarak alırsanız daha da uyguna gelir. Güç kaynağı iyi bir marka olsun. diğerleri AC gerilim de vermekte aynı anda
Köprü diyotu akü ile güç kaynağı arasına bağlayın ters akım yapmasın, dc-dc dönüştürücü ile de inventera uygun voltajı ayarlayın.
edit: elektrikler kesilince kapanmamasını istiyorsanız röle ve kondansatör de gerekecektir.
Hocam o kadar profesyonel bir şey aramıyorum. Sadece kapatmak için süre versin oda yeter. Birde bir kaç saat modem çalışsa yeterli bana.
Şirkette Powerful 3 kva olan ürünü kullanıyoruz. Markadan da gayet memnunuz.
Müşteri hizmetleri süperdir, arayıp onlarla görüşerek tavsiye alsanız daha iyi olur.
Linkte verdiğim de o markanın hocam. Dediğim gibi iş görür mü?