Selam arkadaşlar uzun süredir gerçekten aşırı anormal hayatımızda hiçbirimizin daha önce başına gelmeyen bir olay geldi 2020 yıllında lanetli bir yıl ile başladık etkileri halen devam ediyor ancak 1 haziran itibarı ile normalleşme başlıyor gibi , gibi diyorum çünkü dikkat etmeye dikkat etmeliyiz

peki bunca zaman sizden neler aldı size neler kazandırdı son 1.5 yılda nasıldı ?
Benim için aynı şekilde yalnız kalarak çok çalışarak her şeyden uzaklaşarak geçirdim bana katığı fazla bir şey olmadı, öncesinde de genellikle böyleydim kayıplarım oldu sevdiklerimizden toprağa verdiklerimiz oldu çok yıptrattı hani derler ya yuvarlanıp gidiyorum diye öyle yuvarlana yuvalana geçti, ALLAH HERKESE SAĞLIK VE BOL KAZANÇ VERSİN İNŞALLAH !
Ben çok hazırım normale dönmeye peki ya siz ?

Yazılım tarafındaki iş yoğunluğu bu dönemde arttı. Hatta ayakta kalmamı sağladı diyebilirim. Çünkü diğer işimiz olan hizmet sektöründeki 3 işletmemiz pandemi sebebiyle yaklaşık 10 ay kapalı kaldı. Normalleşeceğiz derken bu sefer de saçma sapan 21:00 kısıtlaması geldi ve Temmuza kadar böyle. Tek tesellimiz sağlığın yerinde olması ama artık adaletsizliğe ve mantıksızlığa dayanacak güç kalmadı. Maddiyatı bir şekilde çözüyoruz birikimini tüketiyorsun vs çok şükür ama onun dışındaki sinir bozukluğunun tarifi yok.