Aynı rahatsızlığı 2013 yılından bu yana çekiyorum kimse çare bulamadı. Özellikle kapalı havalarda basınç değişimi çok tetikliyor. Hatta yağmurlu havalarda çok yaşadığım için romatizma mıdır diye hastane hastane gezdik. En son ağrının olduğu esnada bir röntgen aldık ödem gözüktü fakat çare olmadı. Şu an rahat bir şekilde ülkemizde bu rahatsızlığa çözüm bulabilen doktor olmadığını söyleyebilirim. Özel, devlet denemediğim yer kalmadı.
Sağ elimin orta parmağında ağrısı başladığında parmağımı oynatamıyorum komple kilitleniyor.
Bu sorunu yaşayan başka kimseyi görmemiştim, doktorlar da pek görmemiş olacak ki sürekli ağrı kesici yollayıp yolluyorlar. Atel bile taktım aylarca daha kötü yaptı, benim çözümüm elimi birkaç gün kullanmamak oluyor şişlik inince bir süre daha idare edebiliyorum fakat ekmeğini bilgisayardan kazanana zor bu hastalık.
Bende aynı durumdayım hocam. Maalesef sürekli kullanıyorum sürekli ağrı kesici alıyorum. Karaciğerim iflas edecek bu gidişle. Kullanmadığım zamanlarda da buz tutuyorum o biraz iyi geliyor ama tuttuğum sürece tabi. Bırakınca yine ağrı.
Bende senin gibi hastane hastane gezdim. Romatolojiye de gittim yine temiz çıkıyor. İnanır mısın en son en pahalı diye bir doktora da gittim o da bilmiyorum valla diyip gönderdi
Allah sana da tez zamanda şifa versin inşallah. Araştırmaya devam etmekten başka çaremiz yok sanırım...