valla hocam var elimde şuan ortalama aylık 1000 ile 4000 bırakan siteler ama r10 na bakıyorum bu tarz site satışlarına kimse ederini vermiyor yada ben göremedim millet hep pm istiyor ama alan varsa da ben görmedim 1 -2 sefer niyetlendim bir kaçını satayım diye ama forumda ucuza gideceklerini düşündüğüm için geri adım attım açıkçası. Ha diyeceksiniz ki çok mu isteyeceksiniz 1 Aylık kazancını *12 ile çarpıp satmayı düşündüm. Ama her defasında geri adım attım en son sattığım siteler de site üzerinden iletişime geçen kişilere sattım ki büyük firmalar aldı ve pazarlık bile yapmadım. Noter de iş bitirdik. Düşünüyorum böyle bir satışı r10 da yapsaydım adam site 1 ay 100 lira az kazanacak şikayet açacak ( örneklerini de gördüm ). Adam kelime ve kazanç yolunu öğrenecek geri iade diyecek vs vs bu şekilde belki bir çok neden sayacak iade etmeye kalkacak. O yüzden de ağrısız başım agrısız dişim diyorum ben. Ha birde forumda gördüğüm bir kişilik türü var kimse üzerine alınmasın adam site satıyor gelirli adamın dediği laf kesin bir şey oldu o yüzden satıyor veya parayı alıp kaçacak vs vs. Ha birde kendi durumuma bakıyorum bana diyecekler ki 1 senelik üye ************** kesin. O yüzden ağrısız başım agrısız dişim. Büyük konuşmayayım zor durumda kalırsam burdan belki satarım.
Rica ediyorum siteler için pm istemeyin.